maandag 26 december 2011

Lekker geslapen, we waren om half een vannacht thuis. Prima vlucht mooi op tijd. Vanmorgen als een echte zaankamter, 3x Albert Heijn door gelopen. Achter de man met de uitverkoop stickers aan. Gourmet schotels werden afgeprijsd van 17,99 voor 8,95. We hebben niet zoveel in huis gehaald, we zijn toch veel weg. We gaan zo naar onze kroeg, iedereen zal zo wel komen. Wij hebben champagne en cassis, voor de borrel en wat hapjes. De gluwein staat warm, dus het feest kan beginnen. Er staat buiten een hele koude wind, maar het is gelukkig droog. Met de kerst spullen die we nog van een paar jaar geleden hadden gekocht, toen we de kerst in Julianadorp door brachten, hebben we hier het huisje kerstig gemaakt.
Het is inmiddels half 10, de kroeg is leeg, we hebben bij ons met ze alle nog een bakkie koffie gedronken. Het was zoals gewoonlijk heel gezellig. Lekker om iedereen weer even te zien. Morgen gaan we naar Nancy, Fred en de kids.
Ze waren vandaag niet thuis. Zoals ieder jaar gaan ze de hele Fam. naar het kerstcircus.Nieuwjaarsduik van vader en dochter, toen we de kerst doorbrachten in onze flat in Julianadorp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten