donderdag 25 oktober 2012

Zeedag

Vandaag een zeedag, prachtig weer, niet veel wind en zon. Het is heerlijk aan dek, wel een trui aan. Lekker op een ligstoel in het zonnetje zit ik hier te schrijven. De rest is het schip aan het verkennen en de credit kaarten laten activeren. Nog even over gister, betreft de drankafkoop. We hebben de hele avond drank gehaald voor 4 personen, op een kaart.

Ik denk dat het je toch een beter gevoel geeft om te doen, wat wij gedaan hebben. Misschien dat ze de rest van de week wel er op gaan letten, dat zien we dan wel. Anders hebben we ieder 130 euro weggegooid.

Vanavond een cocktail met de kapitein, wij dus niet en om 20.15 eten in gala. Gelukkig dat we vanmorgen direkt Norbert zijn overhemd hebben laten wassen en strijken. Nu maar hopen dat het vanavond klaar is.

Ik hen de hele zeedag haast op dek in de zon gelegen, het was heerlijk. Om 20.00 aantreden voor de gala. Er waren veel mensen in het lang, dat viel heel erg mee. Een leuke avond, met in het theater een violiste met klassieke muziek. Heel erg mooi. Alleen de hoge tonen, deden zeer aan je oren. Wat ons heel erg meevalt is het roken, op veel plekken, ook binnen, mag je roken. Alleen werd Fred op zijn sigaartje getikt, dat mocht niet. Dus echt wel, aan het gas, zei Nel, dit is discriminatie. Laat op de avond kwamen natuurlijk weer de spelletjes, waar de Spanjaarden gek op zijn. Met ballonnen en dan tegen elkaar opbotsen, tot de balon knapt. En meer van dat soort gein. Waar wij Hollanders te nuchter voor zijn. Maar wij wel lachen om de dingen die ze doen. Het was heel vermakelijk. Het was weer dik over 12.00 toen we kapot in bed vielen, toch heel vermoeiend is zo een hele dag, van hot naar her. Tot nog toe is het geweldig, Fred en Nel vinden het helemaal leuk.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten