zondag 1 januari 2012

Laatste daagjes

Vandaag en morgen en dan zit het er weer op. Nog 2 bezoekers afleggen een bij een zieke vriendin en een bij mijn zus en zwager. Vanmiddag is de bar weer open en dan kunnen we afscheid nemen van onze Hollandse vrienden. Morgen de koffers pakken en het huis opruimen, alle kerstspullen weer in de door doen. Stoffen en dweilen en dan gaan we dinsdagochtend om 5 uur hier vandaan richting huis. De huurders van het appartement komen uit Oostzaan en waren 2 weekjes naar Nederland, ze ziiten in het zelfde vliegtuig en wij brengen ze weer naar het appartement. Over 3 maanden zijn we er weer, want dan hebben we weer een gezellig Familie weekend, broers, zussen, kinderen en kleinkinderen. Altijd volle bak, met al die kids. Er zullen vandaag weer veel houten koppen rond lopen. Ik kreeg van Ria een berichtje uit
Sri-Lanka die had weer last van die vervelende WW-griep, daar komt ze maar niet vanaf. En Frank van Karin ook een soort WW- griep, het is een vervelende ziekte. Goed we gaan wat doen een koppie koffie en aan de bak.

Dit was het Fam. weekend in de Bietenhaven in 2008.
In Maart gaan we naar Castricum en hebben een boerderij met 25 stapelbedden, geen deur voor de slaapkamers maar een gordijntje. Lijkt me heel gezellig, kunnen we keten en kussen gevechten houden. Ik zie het wel zitten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten