maandag 23 januari 2012

Conchi Fachai

Het was zo een leuke blog, maar er iets misgegaan. Nu even geen zin meer. Ben een tijdje bezig gewest met het volgende blog. Foto´s waren spoorloos. Vul hem later wel in.

Daar gaan we dan maar weer. Het bovenstaande betekent GELUKKIG NIEUWJAAR. Wij vieren dit altijd met ze allen. Dit jaar hebben we het heel netjes gehouden, keurige mensen allemaal. Dat is wel eens anders geweest. Eerst in Denia, die heette vanaf dat moment de vuurwerk chinees, we kregen van de chinees allemaal een sterretje, leuk zo na het eten dachten we nog. Dus om 12 uur allemaal ons sterretje afsteken, binnen dus. In no time stond de hele tent blauw van de rook en de chinesen zeiden ook niets.
Wij hadden door, dit gaat niet goed, naar buiten. Toen we weer binnen kwamen zagen we pas de schade die hadden aangebracht, stoelen met grote gaten de tafelkleden vol met gaten, het was echt heel erg. Ze zeiden er niets over, we waren er met 30 man, misschien durfde ze niets te zeggen, ze waren misschien bang dat we niet meer terug zouden komen.Het jaar daarop waren we bij een andere chinees en om 12 uur, kreeg er iemand het onzalige idee dat je over tafel moet kruipen, tussen de glazen door met iemand op je rug.

Daar zeg ik verder maar niets meer over. alhoewel de schade viel mee. Vorig jaar waren we bij de wokchinees in Denia, die hadden live muziek en een loterij. ik denk dat we met 20 man waren en wel 40 prijzen hadden. wij hadden een afschuwelijke grote vaas van ik denk wel 60 cm. Die gaat mee als we naar de rommelmarkt gaan. Maar Hanny en Rob hadden wel 4 prijzen. Dit jaar ons netjes gedragen, je word toch wat ouder he. Jong-Fo had voor ieder van ons van een citroen een varkentje gemaakt. Dat betekent voorspoed Al met al weer een gezellige oudjaarsavond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten