zaterdag 13 juni 2015

Vanaf Willy en Ravelien en onze laatste stop, Granada.

Van af Torre del Mar, naar ons laatste onderkomen, Granada. Het was een hele toestand om er te komen.
Onze Tom was weer geheel overspannen. Wij weer niet luisteren omdat hij ons staten instuurde, waar het een richtings verkeer was. Een paar keer zagen we het vlaggetje eindpunt en dan was het weer nergens te bekennen. Uiteindelijk hebben we het gevonden, en ik mag wel zeggen op de mooiste plek van heel Granada. We hebben weer een splinter nieuw gerenoveerd apartement, incl. de prijs stickers om sommige dingen. Ik had voor Nel en Hans hemel en aarde bewogen om kaartjes te versieren voor het Alhambra. Ik had ook dinsdag via Ravelien geprobeerd om wat te regelen. Vol, vol, vol, de enige mogelijkheid was een bepaalde boekwinkel of smorgens heel vroeg in de rij gaan staan voor de kassa. De tweede optie, daar hadden we wei ik trek in, maar dat hoefde niet omdat het bij de boekwinkel lukte. Nel begon met het uur pipser te worden, misselijk, rare maag, daar zat ze natuurlijk niet op te wachten. Morgen naar het Alhambra dan kunnen we dit niet gebruiken. Toch maar wat proberen te eten, met mij samen een halve Pizza. Gelukkig ging dat goed, de koude rillingen verdwenen wat en na een nachtje slapen was ze er weer.
Ze vonden het Alhambra geweldig en omdat wij er al waren geweest zijn wij naar Albayzin gelopen helemaal naar boven, dit is de oudste wijk van Granada met hele smalle kiezelstenen straatjes.
We kwamen met navigator Norbert precies weer beneden bij het casbah straatje uit, straat over steken en we waren weer thuis. Nel en Hans zijn ook weer thuis en maken een rondje om de kerk en dan gaan de casbah weer in aan de Mint thee en de waterpijp.
 
Dit was ons onderkomen in Granada, appartement Siloe Plaza.
Het was een prachtig, gezellig appartement .
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten