dinsdag 23 juni 2015

Aan alles komt een eind.

De 3 weken zijn om gevlogen. Van te voren maak je plannen, we doen dit en we doen dat, we kunnen hier heen en daar heen. En wat komt er van terecht, niks. Hans zegt al jaren, ik ga fietsen, het is er nog nooit van gekomen. Het is overbodig om te vermelden hoe het was, we kijken al uit naar volgend jaar. Het is zo heerlijk, eigenlijk gaat ieder zijn eigen gangetje. Ook met onze vrienden, gaan ze om alsof het hun vrienden zijn. Het zal wel stil zijn als ze weg zijn. Vandaag is het een bloed hete dag en het gaat de komende week alleen maar warmer worden. We gaan vanavond ook direct naar beneden, langzaam aan verhuizen. Een briefje op de bar en iedere keer als je naar boven moet, de spulletjes meenemen.
 
Nog even een kijkje op het mooie strand van Javea.
Gisteravond heeft Norbert gekookt, heel veel tapas had hij gemaakt. Lekker glaasje wijn en een stokbroodje erbij, smullen was dat. We gaan rond 5 uur richting Xeraco en daar nemen ze de trein en de Metro naar het vliegveld.
 
 
We hopen dat het in Nederland nu ook snel zomer gaat worden, wij hoeven ons hier daarover geen zorgen te maken, hij is hier al vanaf begin mei, toen het hier 42 graden was. Dat was veel te veel van het goeie,
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten