dinsdag 16 juni 2015

Nog een kleine toegift, betreft ons Duitse feest.

Ik heb nog twee leuke foto's die ik eigenlijk nog had willen plaatsen. Onder andere een leuke foto van Rene, die op het einde van het feest, het even niet meer zag zitten. Maar ja, wat wil je, op onze leeftijd.
Met zoveel mooie mooie vrouwen om je heen en dan in slaap vallen.
 
Zoals een goede huisvrouw, haar taken, moet vervullen, was het maandag wasdag. We zijn de hele dag bezig geweest met de was. Norbert is al 2 weken doof, af en toe breken zijn oren open en dan slaan ze weer dicht. Het was vanmorgen zo erg, hij hoorde met beide oren niets meer. Ik moest om een uur bij het gezondheids centrum zijn voor het 2 jaarlijkse borstonder zoek, dus direct voor Norbert een afspraak gemaakt bij SAN Carlos, voor het door spuiten van zijn oren. Dat waren 2 vliegen in een klap. Gelukkig hoort hij nu alles weer. We hadden vorige week nog een bordje willen kopen met SH. We bleven alles 10x zeggen. Trouwens niet alleen Norbert, maar Hans hoort ook de helft verkeerd als we wat zeggen.
Vanavond eten we thuis, lekker Hollands, patat met kroketten en kaas soufflés, er staat geen wind, dus heerlijk buiten bij het zwembad eten.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten