donderdag 4 juni 2015

Nog steeds geen vakantie.

Tja, het is woensdag, op maandag aangekomen en ze hebben nog geen rust gehad. Vandaag moeten ze zich weer om 10 uur melden bij Haleluja in Jalon, voor een wandeling langs de rivier, richting Lliber.
Norbert gaat ook mee, hij moet oefenen voor de Camino del Rey volgende week. Ik ben om 2 uur richting Jalon gereden om met de groep mee te eten. Nor heeft het best wel een beetje zwaar gehad, pijn in de liezen en zere pootjes. Maar de kop is eraf en in princiepe is hij er klaar voor. Ik heb gekeken hoe het weer volgende week is voor de tocht, 30 graden en de wind is 15 km. per uur. Zeer gunstig, want als het 25 km. per uur is, gaat hij dicht. Nor zegt met 35 km. maar dat gaat het niet worden. Het zal toch heel triest zijn, je leeft er naar toe en als het dan zo ver is, is hij gesloten. Boeken voor een volgende dag gaat niet, ze zijn helemaal voor maanden uitverkocht.
 
Wat niet te geloven is dat ik overstelpt word met aanbiedingen voor goedkope cruise tochten. We willen al een paar jaar met ze viertjes op een echt cruise schip. Een paar jaar geleden zijn we geweest, maar dat was niet een echt mooi schip. Al een paar jaar kijk ik uit naar een last minut in juni, maar het lukte nooit. Van de week kreeg ik er een binnen, vertrek 7 juni, vanaf Venetië, een week 99 euro, daar kwam wel nog 180 euro aan haven geld bij. Dan ben je een week met 2 personen onder de pannen voor 560 euro. Je gaat dan naar Kroatië, Griekse en Turkse eilanden en weer naar Venetië. Heel jammer, maar dit hebben we nu geregeld, misschien lukt het volgend jaar.
Even een momentje rust, het was vreselijk warm.
 
Hans en Nel zijn gisteravond nog een borrel gaan halen in Denia, wij zijn thuis gebleven, TV gekeken en op tijd naar ons bedje.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten