maandag 7 maart 2016

Even rust en dan gaan we weer.

Vrijdag uit Amsterdam terug gekomen, en zaterdag ochtend weer aantreden voor Texel. Wat ben ik ook een dombo, ik ga maar door en door. Nancy en Fred wilde mee naar Texel, ze waren om half 10 bij ons, na de koffie naar de boot. Rond 12 uur was Norbert aan de buurt en Fred mocht tegen betaling mee en Nancy ook. Fred wilde wel en Nancy wilde ook wel. Dus daar gingen met ze drietjes.

Hij is volgens mij best een beetje nerveusioso.

Norbert heeft dus gevlogen en Fred en Nancy zaten achter in. Het was volgens Norbert een geweldige ervaring. Eindelijk was het er dus van gekomen.

Wat een bluffertje zoals hij er bij staat.

Zondag koffie drinken in Schoorl, zoals altijd, dan wandelen Nel, Hans en andere Kennissen van ons. Dan loopt Norbert met Rafa in de bossen, daarna kwebbelen we de laatste nieuwtjes door, na de koffie een nog een borrel. Deze keer moeten we nog langs Schagen, om 2 slaapzakken bij iemand op te halen. Niet nieuw, maar gestoomd, dus marktplaats zakjes. Hartstikke netjes, voor het Fam weekend moeten we altijd beddengoed enzo mee nemen. Nu pakken we de slaapzak en een kussensloop en we zijn klaar. Morgen gaan we naar Pieterburen.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten