zaterdag 27 februari 2016

Terug naar Holanda.

Vandaag is het zowaar een echte koude dag. Bewolkt en een koude wind. Rimke en Nico, gaan nu weer richting huis ze zijn al meer dan 3 weken onderweg en Nico moet naar de arts, voor controle. Het zijn prachtige dagen geweest, maar aan alles komt een eind.

Nor en Rimke.

Ze rijden vandaag een paar uurtjes, tot voorbij Tarregona en morgen tot de Spaanse grens. Nico heeft sinds 4 jaar een nieuw hart en moet het rustig aan doen. Daarna nog 2 stops en dan zijn ze weer thuis. Intussen zitten wij dan ook in Nederland, dan kunnen we de 2 dozen wijn, die we hebben mee gegeven ophalen, bij mijn broer Giel. Daar brengen we donderdag Rafa, want dan gaan wij weer aan de pierewier 2 dagen Amsterdam, Body World, Rijksmuseum en de Albert cuyp.

Mooie Camper hebben ze, zodra Nico een toestemming van de artsen krijgt, stappen ze in en gaan er op uit. Na wat ze allemaal hebben mee gemaakt, genieten ze. Soms gewoon maar 3 dagen Texel of naar België. Als hij heel goed is gaan ze verder Europa in. Gelukkig dat ze dit doen. Ze hebben ook wel eens op ons huis in Spanje gepast dat wij weg waren. Toen heeft Norbert de cardioloog, die hij kent van de Hallo, volledig voor gelicht over zijn toestand. En afgesproken, dat hij hem dag en nacht kon bellen op zijn privé nummer. Dat gaf Nico en Rimke veel rust. Toen had hij zijn nieuwe hart nog niet. Maar het gaat nu redelijk goed en ze genieten, dat is top. Je zal ze de kost geven, die uit angst maar thuis blijven.

Adios en misschien komen ze snel weer een keer deze kant op. En een hele veilige reis.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten