zaterdag 19 januari 2013

Mijn lief,de knutselaar.

Dit klopt natuurlijk voor geen meter, maar hij doet zijn uiterste best. Hij ie de de hal van een kast, een privé kast aan het maken. Ik was bij iemand op het park, die had een stevig metalen rek van 1.85 hoog in de kast gezet, perfect voor voorraad enz. Hij paste precies in de kast vertelde ze. Wij op zoek en vonden er een, waarvan we dachten aan iedere kant een centimeter over te hebben. Dus de baas aan de bak, niks geen centimeter over, paste helemaal precies. Hij is redelijk rustig aan de bak, alleen zijn hand ligt open. Volgens mij zit hij nu op de helft, ik hoor wat zuchten,voor  de rest gaat het goed. Als het te gek word sluit ik de kamerdeur. Gisteren met Nel en Hans naar de sauna in Haarlem geweest. We hadden 4 gratis bonnen van de vrienden loterij, dus niet verkeerd. Wij Hollanders en vooral de zaankanters, lezen alleen het woord gratis. En kijken dus niet verder dan onze neus lang is. Krijgt Hans gisterochtend een mailtje, dat het voor alle dagen geldig is, behalve op vrijdag. We moesten dus betalen, nou ja, vette pech. Het koste 12.50  dat vonden we niet zo duur, dus evengoed er op af. Het was vroeger een oud badhuis en in 1974 omgebouwd als sauna, de eerste in Nederland.  Heel knus Marokaanse invloeden en er was van alles. De 12.50 was een specale prijs voor ons, we hadden in de auto al op zijn Hollands zitten bedenken, wat we gratis wilde hebben, een pleister op de wonden. Badjassen hadden we bedacht. Maar de prijs is 28.50 en nu voor ons 12.50. Netjes dus.
Na de sauna nog een afzakkertje gehaald bij van de Valk in Akersloot en een klein hapje en na een gezellige, geslaagde dag, rustig huiswaarts. Wat we nu nog missen is, zie bovenstaande, we hebben zondag en maandag nog sneeuwkansen laten we hopen, dat we een pakkie krijgen.

Zie op de foto, Rafa gered uit een wak, door het ijs gezakt. Nee hoor grapje, maar die mongool ging gisteren het ijs op om een balletje te pakken. Het zal je toch gebeuren, ik denk dat je zelf het ijs op zou moeten, er doorzakken en Rafa en je zelf zien te redden. Brrrr.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten