dinsdag 8 januari 2013

Heerlijk in de zon gezeten

We hadden zondag een prachtige dag, de hele dag zon. We hebben nog heerlijk op het balkon gezeten. Norbert had en heeft nog steeds zwabber poten en hoest zich een ongeluk. Ik ben niet echt ziek, maar een houten kop, niet van de drank.

Het was een druk daggie. De kids van Norbert ( ook een beetje van mij ) met aanhang en kids, kwamen de boel verkennen , of we het wel leuk en gezellig hadden gemaakt. Op een paar punten na, kreeg het hun goedkeuring. We zijjn het er niet helemaal mee eens, maar we gaan er over nadenken. Zonder dolle, ze waren verrast, dat we in zo een korte tijd, van het huis een thuis hadden gemaakt. We hadden in no time een huis vol en dat zijn we niet gewent, maar het was gezellig. Met de hele bubs, kinderwagens, wandelwagentje en de hond maar het strand geweest. Vandaag maandag, nog steeds een zwabber dag, maar iets beter dan zondag. Dus de hele dag thuis gezeten en in een boek gedoken. Ik lees nu het levens verhaal van de zangeres zonder naam. Eigenlijk een heel triest leven heeft ze gehad. Heel veel artiesten waar ze mee werkte, keken op haar neer. Nu is Dries Roelvink vaak de pineut, maar wat er bij de zangers zonder naam geflikt werd, sorry, dat kan echt niet. Ze moest eens ergens optreden en ze werd aangekondigd als, de zangeres zonder stem. Ook op gala avonden waar ze was uitgenodigd, werden er echt valse grappen over die manke gemaakt.

Met Rafa gaat het nu wel weer beter, ze is haar bergklauw, die afgescheurd was, inmiddels verloren. Het ziet er redelijk goed uit en ze houd het zelf goed schoon.

 

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten