donderdag 12 juni 2014

Picos de Europa

We hebben al veel mooie dingen gezien. Maar wat we hier zien, is werkelijk te gek. Ons deel van Spanje is mooi, maar dit gedeelte van Cantabrie overtreft alles. Oostenrijk is er niks bij in mijn ogen. Het ene moment is het heel erg liefelijk, daarna weer een ruig stuk met rotsen. Je rijd 21 km. door een hele ruige kloof, even daarna is. Het weer heel schattig allemaal.

Dit is op het hoogste punt van de picos waar je met de kabelbaan kan komen, hoogte 1823 meter.

Er ligt wat sneeuw, zoals op de foto te zien is. Nel en Hans zijn van 1850 naar 1000 gaan lopen, er zijn diversen wandelingen te doen. Wij zijn naar beneden gegaan en een stukje verderop een stukje het bos in gelopen, waar het betreft de temperatuur een stuk aangenamer was.

Deze woning is voor het volgende voorjaar nog te huur. Ik heb het telefoon nummer, wie heeft er interesse?Hans belde net, met de gasten telefoon, dat is ideaal, anders moet hij via zijn eigen telefoon naar Nederland bellen en dat komt het weer terug naar Spanje. Terwijl we nu 10 min. van elkaar af zitten, dat ze met een half uur in het volgende dorp zitten. We zitten nu uit te zakken bij de Parador met een koud glas tonic, heerlijk in de schaduw en gaan zo die kant op.

We zijn weer thuis, het was me het dagje wel. Nu hoorde we bij de receptie, dat als we 10 min. verder rijden een dorp is, waar veel stranden zijn en veel eettentjes. Misschien vinden we bij het strand een Hollandse kroeg, waar we op grootbeeld, voetbal kunnen kijken.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten