donderdag 12 juni 2014

Er zijn mensen ........

Er zijn mensen die van hun stoel vallen bij het zien van deze foto. Losdos de cultuur barbaren op cultuur reis? Dat zijn we natuurlijk niet, het kwam toevallig zo uit, dat ik hier een hotel geboekt heb, in dit middeleeuwse dorp. Het dorp met de 3 leugens, vond ik wel apart. Santillana del Mar. Leugen een SAN, het is niet heilig, leugen twee llana, het is niet vlak en de derde leugen Del Mar, het licht niet aan zee.

Een prachtig plein, met een prachtig gebouw.

Ik heb nog nooit een dorp, zeker in Spanje niet, gezien, waar zoveel bloeiende planten aan de balkons hangen. Oostenrijk is er niks bij. De omgeving is hier prachtig en het zo goed als auto vrije stadje ook. Het hele dorp is een en al hotel en restaurants. Allemaal in gebouwen van lang geleden. Na een vroege en korte vlucht, liepen we om half 10 smorgens hier al rond. Het is hier heel erg rustig, nog haast geen toeristen.

N
Dit is ons hotel, met zwembad, is nog niet open, minigolf, en tennisbanen, moet je voor naar de sporthal.

Natuurlijk moeten de keeltjes af en toe worden door gesmeerd. Met Hans erbij, geen probleem.

Het is een net hotel met ontbijt, dat zien we morgen wel en een mooie plek. Het is heel gek, dat je vanuit je raam, grasmaaiers ziet en ruikt, je ruikt het gras natuurlijk en niet de maaiers. Morgen na het ontbijt rijden we iets meer dan 100 km. naar de picos de Europa. Daar moet het pas echt mooi worden, we vinden het hier nu al fantastisch, dus we zijn benieuwd. Er is een ding wat ons viertjes niet zo vinden. De mensen hier, begrijpen niet wat een horeca bedrijf inhoud. Klant vriendelijk zijn ze hier bepaald niet en de zomer drukte moet nog komen.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten