vrijdag 2 mei 2014

Facebook problemen

Een paar dagen geleden, s'morgens om een uur of tien, stond de wereld op zijn kop. Van het ene op het andere moment, lag Facebook er voor de helft uit. Je kon nog wel zien wie er online waren. Maar berichten plaatsen en nieuwe berichten lezen ging ook niet. Dus iedereen ging iedereen privé schrijven. We hadden het zo druk als een klein baasje. Achter elkaar Ping, Ping,Ping, allemaal berichten over en weer. Wat is er loos? Ook vanuit Nederland kwamen er berichten. Twitter stond er bol van. Nadat het weer in orde was, ging iedereen naar iedereen tikken, bij mij doet ie het weer. Waar zijn we zonder Facebook. Nee dat is overdreven, maar het is wel gezellig om wat contacten met vrienden te hebben.



We hebben vandaag de stoeltjes uit de flat gesloopt. Volgens Nor konden ze niet gesloopt worden, maar toch geprobeerd en het ging simpel. We kunnen nergens voor een leuk prijsje stoeltjes vinden. Morgen gaan we naar een zaak, hier vlakbij, om te vragen wat het gaat kosten om ze te laten bekleden met echt nepleer. Wat er nu opzat, was een laagje nepleer, zo dun als plastiek folie. Ik hoop dat het gaat lukken, want het zijn poepstoeltjes, niet te groot of te klein. En ik vind ze ook goed passen bij de inrichting.

Het was zo erg, de vellen hingen erbij.

Dus zijn we vandaag op stap geweest om te vragen, wat kost het? Nou dat was vreeesseelijk schrikken. 250 euro per stoel. Never dus. Ik geloof dat ze 60 euro gekost hebben. Het is hier zo droog, dat er gister brand was in alcalali en vandaag zijn wij aan de beurt. De Montgo staat op dit moment in de hens. Ik vind het altijd zo triest, dat na de brand alles zwart is en dat blijft ook wel een tijdje zo. We hebben al maanden geen echte regen hebben gehad. Ja die rooie regen, maar dat waren een paar druppels, dat zet geen zoden aan de dijk. Het moet nu echt met bakken uit de lucht komen, want detuinen schreeuwen om water.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten