zondag 2 juni 2013

En nu zijn ze weg!!

Ik vond het eigenlijk helemaal niet leuk, was zelfs van de week verdrietig en wilde naar Schiphol om ze uit te zwaaien. Maar voor 1 dag waren de tickets, behoorlijk aan de prijs. Bovendien als we dinsdag naar het ziekenhuis gaan voor 6 dagen, hebben we nog wel het een en ander te doen. We hebben met ze alle mee gedaan aan de uitzwaai app van Schiphol.

 

Op de kleine foto genieten ze nog lekker van het zonnetje, op een van hun andere avontuurlijk reizen. We kregen net op Facebook te horen dat ze in Bangkok zitten. Klein vraagje chiel, ben je BANG KOK? Ze zitten nu op de helft van de reis. Ze zitten nu te wachten om aan boord te gaan, voor het vliegtuig naar Australia. Daar staat hun CAMPER AUSSIE voor ze klaar. En nu maar op de verhalen wachten die ze op, Mirjam en Chiel,waar zijn jullie,wachten.

Nog een keertje doei, voor iedereen. Ik hoop dat ze een top jaar krijgen, om nooit te vergeten. Hun kennende, gaat dat zeker lukken.

Lieve Chiel en Mirjam, als jullie dit lezen, zitten jullie vast al wel aan een bakkie troost in Aussie. Heel veel lieve knuffels uit Spanje.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten