woensdag 10 juli 2013

Weer helemaal alleen.

Na 4 weken hebben Nel en Hans gister hun koffers gepakt en zijn weer richting Wormer vertrokken. Wij en zij hebben het heerlijk gehad, en ook voor Norbert was het een heerlijke afleiding. Wat gaat de tijd toch snel, het is omgevlogen. Wij hebben gisteren direct hun huisje ingepikt. Gister was het lekker, maar nu, we zitten aan de koffie,waait de bladerdeeg van mijn appel taartje af. We hopen dat de wind zo gaat liggen, anders duiken we na het eten, voor de TV.

Nor gaat op dit moment niet zo lekker, hij is het een beetje zat. Maar toch zal hij geduld moeten hebben. Het is nog maar 3 weken geleden dat de catheter er uit is. Er staat 3 maanden voor, dus nog even geduld.we hadden Nel en Hans naar de trein gebracht, daarna voor een week boodschappen gedaan, toen was het baasje op. Vandaag een rustdag gehouden en nu is de lekkage ook minder. Volgende week mag ik de molen weer in en de 22 ste de uitslag. Nor krijgt de 18de de uitslag. Dus vanaf 22 juli is dit huisje weer kankervrij. ( stom, zoiets moet je niet schrijven, is dit de goden verzoeken? )

We adverteren met het apartement in Den Helder, nog steeds op de Duitse site. Waar dus duidelijk bijstaat dat we alleen per maand verhuren, maar ik heb zeker 37 aanvragen binnen. Van 3 dagen tot een of 2 weken, maar niet een voor een maand. Ik heb de flat in Denia er ook op gezet, daar is toch een huurder voor 2 weken uit gekomen.

Zo ik ga nu even een snelle afvalhap maken en dan maar lekker achter de TV. We waaien hier nog steeds weg.

Dit was vorige week, na het eten in de Arena van Ondara. Daar was een prachtige processie.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten