donderdag 5 mei 2016

Nog 3 dagen.

Nog 3 dagen en dan gaat de vaste telefoon eraf. Ik vind het eigenlijk maar niks, aan de andere kant is hij de laatste 4 dagen niet een keer afgegaan. We houden ons nummer nog even vast voor 4 euro per maand. Stel dat we spijt krijgen, dan hebben we nog altijd ons eigen nummer weer.

Norbert gaat gestaag door met het schilderen van het huis. Vanaf donderdag staat het weer 4 dagen stil, als het weerbericht gelijk heeft, zijn dat regendagen. Kan hij weer een beetje uitrusten. Onze huurders zijn maar een maand gebleven, vanwege het internet. Andere overwinteraars hadden genoeg aan het kaartje dat we gekocht hebben. Zij waren er in twee dagen al doorheen. Nu zitten er kenissen van mijn zuster in. Die hadden een caravan en die hebben ze verkocht in Benidorm, dus op de terugweg, bij ons langs gekomen, om bij ons te kijken. Ze zijn gebleven en gaan woensdag of donderdag weer weg. Als het ze bevalt komen ze de volgende winter. Afwachten dus maar.

De patroonsfeesten zijn weer begonnen. Dat trekt van dorp naar dorp, dan is het weer de beschermer van dit dorp en dan weer een beschermer van een ander dorp. De bewoners feesten de hele dag tot vaak diep in de nacht. Meestal is er een hele goede band van vaak wel 10 personen, met een zanger en een zangeres. Maar het probleem voor ons is, ze beginnen om 12 uur in de nacht, maar dat word dan 1 uur. Voor het echt gezellig is, zijn we weer een uur verder. Dat trekken we echt niet. We hebben wel eens gedacht, we gaan op tijd naar bed, zetten de wekker op 1 uur en gaan dan feesten. Dat lukte natuurlijk voor geen meter. Omdraaien en verder pitten.

Dit waren de feesten in Benissa, op zondagmiddag, zit het hele dorp gezellig te eten en te drinken.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten