maandag 16 maart 2015

Fam. Weekend Egmond aan zee.

Dit keer lekkér dicht bij huis, normaal zitten we in Friesland, drente, brabant of Limburg.
Maar nu was iedereen met een half uurtje rijden op de plaats van bestemming. Dit jaar hadden Gwen en Tom, de dochter van mijn broer Chiel de organisatie in handen. Gwen had op dit moment even geen werk, dus ze kon er vol induiken. Helaas een week voor het weekend kreeg ze bericht, dat er mensen te kort waren en of ze direct kon komen. Ze werkt als producer bij de TV, dit keer waren er mensen te kort bij de show met Henny Huisman en Do. 2 afzeggingen, dus er moesten nieuwe mensen geregeld worden uit verre landen, waarvan de VISA ook nog binnen 2 dagen klaar moesten liggen. Ze had de hele week al velen uren per dag gemaakt en kon ook vrijdag nIet op tijd in Egmond zijn. Goede raad is duur, dus paps en mams moesten werk uit handen nemen. Het hele weekend door werd ze ook nog veel gebeld met vragen, maar goed dat hoort er bij zo een baan nu eenmaal bij.

Revi en Amber, ballonnen spelletje.
 
We doen het de vrijdag avond altijd simpel betreft het eten, brood :alles op een buffet tafel een ieder voor zich. De zaterdag gaan we altijd gourmetten, voor iedereen lekker en ook niet zoveel werk. Iedereen helpt mee, met de sausen, groenten snijden, brood snijden enz. Overdag was er een puzzeltocht in Egmond en was er een babyfoto van iedereen om te zoeken, wie wie was. Dat was hartstikke moeilijk.
 
Zaterdag avondl een spel, ik hou van Holland, met vragen en een tikkende taart die uit elkaar klapt als de tijd om is, lachen, iedereen is bang dat hij uit elkaar klapt als je je vraag krijgt. Zondag nog een strand wandeling en de restjes weg werken. Zoals ieder jaar weer veel te veel eten natuurlijk
De jongste van de Fam./ Rietveld, Rijvordt en Dekkers
Dan rond Vijf uur de tent weer spic en span opleveren. Dit was ons 11de jaar, waarvan het achtste weekend, daar voor hebben we 4 jaar een Fam dag gehouden. Maar een heel weekend is wel heel gezellig, op deze manier blijf het contact, vooral met de kinderen van je broer en zus, instant.
Nu maar allemaal weer sparen voor volgend jaar. Gwen, Tom, Chiel en Mirjam, bedankt het was weer TOP

.
Zoals altijd draait het hele weekend om ETEN. Ze kunnen er wat van, vooral de jeugd is niet te verzadigen.
 
 
Wat ik haast vergeten ben, is dat de musicale omlijsting van het hele weekend werd verzorgd door de huis pianist, LEON DEKKERS.
 
Lieve, hele lieve, organisatie die zich over het weekend van 2016 gaat buigen, GEEN PIANO, in ons onderkomen van 2016.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten