donderdag 16 maart 2017

Prachtig weekend.

Wij hier een prachtig weekend, maar in Spanje, Pedreguer, is 100 ml. gevallen, nog een stukje gota fria. Heel triest voor de falla feesten. In Valencia hebben ze alles ingepakt in het plastiek, anders branden ze voor geen meter.

 

Het is ieder jaar weer een feest om door de stad ,Denia, te lopen.

Zo, de verkiezingen zijn weer voorbij, rust. De TV heeft het de afgelopen weken alleen maar over de verkiezinge gehad. De spanning was er snel vanaf, met de eerste, voorlopige uitslag, werd het duidelijk dat de VVD, de grootste zou worden. Dat was jammer, het had leuker en spannender geweest als het een nek aan nek race was geweest. Toch heb ik tot 2 uur zitten kijken of er nog iets zou gebeuren.

Vandaag komt Norbert zijn zuster een spekbokking eten, dat doet ze altijd als we hier zijn. Eerst met de honden naar het strand en dan aan het visje. Ze zitten dan met ze tweetjes lekkker te smullen. Ik blijf een beetje uit de buurt, wat stinkt die vis goor. Er zit ook een beetje sentiment bij, omdat ze dat vroeger ook deden. Lief he,

Verder weinig te melden, er is een lekker zonnetje, maar je waait het terras af. Ik ga nu maar even een tukkie doen en dan lekker met een boek op de bank. Vandaag weer een behoorlijke leegloop dag, dus weggaan is geen optie.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten