woensdag 13 augustus 2014

Zo vader zo zoon.

Marco, staat heel vaak in de keuken, lekkere dingen te maken. Zijn opvolger is in aankomst, Leon duikt ook regelmatig de keuken in. Ook hij maakt lekkere dingen. Leuk is dat, mannen in de keuken en zo jong nog. We zouden van de week een regnbuitje krijgen, maar helaas overgewaaid. Op het blog van wonen in Spanje ( Edwin en Cokky ) staat ook een weerstation, daarop staat dat er op 20 december 2013, voor het laatst een echte regenbui van 29 mm is gevallen. In onze omgeving natuurlijk. In Cantabrie is hett wel anders, wij hadden daar mazzel, een geheel droog weekend.Dit jaar zijn er wel een paar keer kleine buitjes zijn gevallen van 1of 2 mm. We zijn echt aan heel veel water toe, de amandelbomen in het achterland, Jalon, staan dood te gaan.

Het is weer stil om ons heen, zojuist zijn de kinderen vertrokken naar het vliegveld en slapen ze vannacht weer in hun eigen koele bedje. Gisteravond gezellig bij Montgo gegeten, wat zeg ik, gevreten. Leon van 14 en Sanne van 10, het is niet normaal wat die naar binnen werken. Ieder een grote salade met kip, een bak lasagne een appeltaatje met ijs en een broodje met aliolly. Sanne had zich vanmorgen verstopt in de WC, ze wilde bij ons blijven. Ze komt heel gauw bij ons wonen, dan gaat ze met een Spaanse Antonio trouwen en is ze altijd bij ons. Maar ze gaat wel in het bovenhuis wonen en wij moeten naar het beneden huis. Wat zijn demkinderen tegenwoordig toch bij de hand, we zagen dat ook bij Dewi en Amber. In hun doen en laten zo veel wijzer dan wij op die leeftijd. Marco en Annette, hadden ook nog wel langer willen blijven. Op de laatste dag zijn ze nog maar even naar Denia geweest, voor de eerste keer. Lui, lui lui waren ze, dat vonden ze heerlijk, alles mag, niks moet. En de kinderen daar hebben ze geen kind aan, die gaan hun eigen gangetje.

Het gewone leven voor ons gaat ook weer beginnen. Het is nu half augustus, nog een paar weken erg warm, daarna word het hopen we wat koeler, dan kan je weer wat gaan doen. Misschien ga ik wel volwassen kleuren. Ik heb gelezen dat het heel goed is voor volwassenen.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten