donderdag 19 februari 2015

Tipje van de sluier.

 
 
Ja, het is mooi geworden, de tuin. Maar het is allemaal nog klein, het duurt een maand voor alles een beetje gaat groeien. Maar ik wil jullie toch een foto laten zien. Wie meer wil zien, moet maar een bakkie of een borrel komen halen. Iedereen is welkom
 
Het is op het ogenblik schijtweer, maar aan de andere kant is er tijd om de To- Do lijst verder af te werken en dan doen we dan ook. Pas op vrijdag komen we weer in de buurt van de 20 graden. Er is ook veel wind, die staat precies op de gevelkachel in de eetkamer en die waait iedere keer uit. Maar de grote kachel in de kamer, liert als een tierelier. In princiepe is dat ruim voldoende, we hebben nog nooit de tweede brander er bij aan gehad. Ook hebben we nog 2 airco's in de kamer, die warm en koud blazen. Nee, bevriezen doen we niet, dat kan ook niet, we hebben op de berg nooit vorst, beneden in het dorp wil het nog wel eens vriezen, een enkele keer ook maar.
 
De tuinman is nu de water sproeiinstalatie aan het door verbinden naar de parkeer plaats. Daarvoor moet hij een gleuf maken bij het buiten hek. Daar zijn toch tegels stuk, die worden dan meteen opgelapt met een iets andere tegel, in de zelfde kleur. De mannen die de paaltjes hebben vast gezet komen vandaag niet, omdat het af en toe regent, ze worden schoon gemaakt en dan geïmpregneerd.
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten